5de editie On Tour een succes!

Het is het 3de jaar dat Ik Fiets Vriendelijk On Tour gaat. Op zondag ochtend 9 april j.l. zijn weer 6 teams van elk 1 motard van de politie en 1 motard van Stichting Motard Stein of Euro Motard Service het heuvelland in gegaan om wielrenners op hun fietsgedrag aan te spreken.
Bijna 700 fietsers zijn zondag in het Heuvelland gecontroleerd door deze motards Er werden ruim 600 setjes groene ventieldopjes uitgereikt aan fietsers die het goeie fietsgedrag lieten zien. Daarnaast werden 20 waarschuwingen gegeven voor verkeerd gedrag, zoals het niet aangeven van richting en met te veel fietsers naast elkaar rijden. Voor de fietsres die geen fietsbeld hadden, kregen van de motards ook nog een fietsbel van de NTFU. "Een echte fietsers laat namelijk van zich horen!"


Lid aan het woord

Foto mark wielhouwer
mark wielhouwerFietst Vriendelijk omdat er al genoeg rotzooi is”

Meer leden »

Foto peter van zutphen
peter van zutphenFietst Vriendelijk omdat iedereen recht heeft op een normaal gebruik van de openbare wegen en fietspaden. respect4all.”

Meer leden »

Foto Peter van Dalsem
Peter van DalsemFietst Vriendelijk omdat Ik respect heb voor men, dier en milieu”

Meer leden »

Foto evert rense
evert renseFietst Vriendelijk omdat ik het fietsplezier aan iedereen gun.”

Meer leden »

Foto Ruud Ortmans
Ruud OrtmansFietst Vriendelijk omdat Er nog teveel fietsers zijn die denken dat ze "king of the road" zijn en ik me daar duidelijk van wil distantiĆ«ren. Met respect voor onze omgeving blijft het voor iederee .. ”

Meer leden »

Foto Huub Hoppe
Huub HoppeFietst Vriendelijk omdat het niet anders kan!!”

Meer leden »

Nieuwste leden

  • Foto wil moors
  • Foto R.C.M.G van Rijt
  • Foto Kirsten van Os
  • Foto Erik Brunenberg
  • Foto meint van der  galien
  • Foto Bart Greijn