5de editie On Tour een succes!

Het is het 3de jaar dat Ik Fiets Vriendelijk On Tour gaat. Op zondag ochtend 9 april j.l. zijn weer 6 teams van elk 1 motard van de politie en 1 motard van Stichting Motard Stein of Euro Motard Service het heuvelland in gegaan om wielrenners op hun fietsgedrag aan te spreken.
Bijna 700 fietsers zijn zondag in het Heuvelland gecontroleerd door deze motards Er werden ruim 600 setjes groene ventieldopjes uitgereikt aan fietsers die het goeie fietsgedrag lieten zien. Daarnaast werden 20 waarschuwingen gegeven voor verkeerd gedrag, zoals het niet aangeven van richting en met te veel fietsers naast elkaar rijden. Voor de fietsres die geen fietsbeld hadden, kregen van de motards ook nog een fietsbel van de NTFU. "Een echte fietsers laat namelijk van zich horen!"


Lid aan het woord

Foto cornelis blankesteijn
cornelis blankesteijnFietst Vriendelijk omdat ik vriendelijk fiets”

Meer leden »

Foto Bert Vos
Bert VosFietst Vriendelijk omdat ik voor mijn plezier fiets en respect heb voor de ander en de omgeving”

Meer leden »

Foto Johan van der Kallen
Johan van der KallenFietst Vriendelijk omdat ik een positief geluid wil laten horen tegen de (veel te) grote hoeveelheid onverantwoord en hufterig gedrag in het verkeer, zowel door fietsers als door automobilisten.”

Meer leden »

Foto Edmée van den Akker
Edmée van den AkkerFietst Vriendelijk omdat ik alle medeweggebruikers respecteer, jong, oud, snel of langzaam. Fietsen met het drukke verkeer ook op de fietspaden is alleen mogelijk ”

Meer leden »

Foto Nico Smiet
Nico SmietFietst Vriendelijk omdat Ik respect geef en verwacht”

Meer leden »

Foto Marieke Jonker
Marieke JonkerFietst Vriendelijk omdat ik let op andere weggebruikers, me (meestal) aan de verkeersregels houd en geen afval achter laat.”

Meer leden »

Nieuwste leden

  • Foto Mieke Sweekhorst
  • Foto Willem Haasnoot
  • Foto wil moors
  • Foto R.C.M.G van Rijt
  • Foto Kirsten van Os
  • Foto Erik Brunenberg