Toerversie Amstel Gold Race

Zaterdag 15 april vindt alweer de Toerversie Amstel Gold Race plaats. Ook deze editie zullen weer 15.000 wielerliefhebbers van start gaan voor Nederlands mooiste en zwaarste toerklassieker die hen door Limburgs mooiste natuurgebieden zal voeren. Onderweg zal er voldoende verzorging, in de vorm van voeding, drank, medische- en technische ondersteuning, zijn en alle mogelijke routes zullen volledig uitgepijld zijn. Daarnaast wordt er ook voor voldoende aankleding en ambiance in de Amstel Gold Race stijl gezorgd en zullen zowel onderweg als bij de finish verschillende dj’s aanwezig zijn. Alles om ervoor te zorgen dat de omgeving om te fietsen zo ‘fietsvriendelijk’ mogelijk is. Daarbij zorgen we er als organisatie ook voor dat de deelnemers op de hoogte zijn van de zogeheten ‘Ik fiets vriendelijk’ afspraken. Samen zorgen we voor meer ‘vriendelijke’ fietsers.


 
Toerversie Amstel Gold Race
Zondag 16 april zullen de heren om 10:20 uur vanaf de Markt in Maastricht van start gaan en weten we rond 17:02 wie de opvolger van Enrico Gasparotto is geworden. Ook de dames zijn er zondag 16 april bij op de Markt in Maastricht. Zij vertrekken om 10:40 uur voor de 1ste editie van de Amstel Gold Race Ladies Edition en worden verwacht te finishen rond 14:14 uur.
Laten we er samen een mooi wielerweekend van maken in Zuid-Limburg.


Lid aan het woord

Foto Nicolette van Stigt
Nicolette van StigtFietst Vriendelijk omdat

Meer leden »

Foto Anthony Heijmans
Anthony HeijmansFietst Vriendelijk omdat ik onderdeel wil uitmaken van een vriendelijke samenleving.”

Meer leden »

Foto Jan Melles
Jan MellesFietst Vriendelijk omdat ik milieu,regels en respect heel belangrijk vind.”

Meer leden »

Foto Henry Trip
Henry TripFietst Vriendelijk omdat Ik fiets vriendelijk omdat ik respect heb voor alles wat leeft op deze wereld en aan de verkeersregels hou ik me, zo goed en zo kwaad als het kan, aan.”

Meer leden »

Foto Henk Veldhuis
Henk VeldhuisFietst Vriendelijk omdat ik respect voor elkaar belangrijk vindt en dus ook bij het fietsen. ”

Meer leden »

Foto Ron Eussen
Ron EussenFietst Vriendelijk omdat iedereen respect van huis uit mee moet hebben gekregen, zoniet...dan terug "noa d'r pap en de mam" voor heropvoeding en opnieuw leren fietsen!”

Meer leden »

Nieuwste leden

  • Foto wil moors
  • Foto R.C.M.G van Rijt
  • Foto Kirsten van Os
  • Foto Erik Brunenberg
  • Foto meint van der  galien
  • Foto Bart Greijn