Ruud Verhagen

Foto Ruud Verhagen
Als Talentcoach probeer ik talentvolle wielrenners tussen 16 en 22 jaar te helpen om uiteindelijk zo mogelijk de stap naar de profs te maken. Een onderdeel van dit proces is ook respect hebben voor de omgeving en medeweggebruikers. Dat betekent o.a. dat alle papiertjes van reepjes en gelletjes netjes mee naar huis worden genomen ipv achteloos in de natuur te gooien. Iedere jaar als ik met nieuwe jongens begin aan het seizoen moeten we één van de eerste trainingen een keer stoppen. Dan mag er eentje terug fietsen om een papiertje dat hij weggegooid op gaan rapen. Eén keer zo’n afhang is genoeg om de rest van het jaar geen gedonder meer te krijgen. Als in wedstrijden jongens bidons komen halen bij de auto, worden de lege bidons niet in de berm gegooid, maar afgegeven aan de auto. Twee dingen die weinig moeite kosten, maar wel een verschil maken voor de natuur.


Lid aan het woord

Foto Sybren Bakker
Sybren BakkerFietst Vriendelijk omdat

Meer leden »

Foto Jos Kerres
Jos KerresFietst Vriendelijk omdat De weg van iedereen is en niet van sommige fietsgroepen die zich hufterig gedragen en de verkeersregels aan hun laars lappen”

Meer leden »

Foto Martien Temmink
Martien TemminkFietst Vriendelijk omdat Ik het normaal vind dat iedereen zijn eigen rotzooi opruimt en dat het normaal is dat je naar medeweggebruikers kijkt.”

Meer leden »

Foto Ton de Jager
Ton de JagerFietst Vriendelijk omdat respect hebben voor mens en milieu belangrijk is en prima samen kan gaan met het actief genieten van de wielersport.”

Meer leden »

Foto Rom Brans
Rom BransFietst Vriendelijk omdat Omdat ik allereerst al vele jaren actief liefhebber ben van fietsen/wielrennen en dat nog menig jaar wil blijven. Bij het uitoefenen van mijn hobby respecteer ik vanzelfsprek .. ”

Meer leden »

Foto Govert van Gorp
Govert van GorpFietst Vriendelijk omdat ik normen en waarden respecteer! ”

Meer leden »

Nieuwste leden

  • Foto Omloop Math Salden
  • Foto Hans van Emmerik
  • Foto Thomas Eeren
  • Foto Reinier Hamming
  • Foto Wim Ooms
  • Foto Mario Creemers