Toerversie Amstel Gold Race

Zaterdag 15 april vindt alweer de Toerversie Amstel Gold Race plaats. Ook deze editie zullen weer 15.000 wielerliefhebbers van start gaan voor Nederlands mooiste en zwaarste toerklassieker die hen door Limburgs mooiste natuurgebieden zal voeren. Onderweg zal er voldoende verzorging, in de vorm van voeding, drank, medische- en technische ondersteuning, zijn en alle mogelijke routes zullen volledig uitgepijld zijn. Daarnaast wordt er ook voor voldoende aankleding en ambiance in de Amstel Gold Race stijl gezorgd en zullen zowel onderweg als bij de finish verschillende dj’s aanwezig zijn. Alles om ervoor te zorgen dat de omgeving om te fietsen zo ‘fietsvriendelijk’ mogelijk is. Daarbij zorgen we er als organisatie ook voor dat de deelnemers op de hoogte zijn van de zogeheten ‘Ik fiets vriendelijk’ afspraken. Samen zorgen we voor meer ‘vriendelijke’ fietsers.


 
Toerversie Amstel Gold Race
Zondag 16 april zullen de heren om 10:20 uur vanaf de Markt in Maastricht van start gaan en weten we rond 17:02 wie de opvolger van Enrico Gasparotto is geworden. Ook de dames zijn er zondag 16 april bij op de Markt in Maastricht. Zij vertrekken om 10:40 uur voor de 1ste editie van de Amstel Gold Race Ladies Edition en worden verwacht te finishen rond 14:14 uur.
Laten we er samen een mooi wielerweekend van maken in Zuid-Limburg.


Lid aan het woord

Foto Harry Nijkamp
Harry NijkampFietst Vriendelijk omdat

Meer leden »

Foto Jule Smeets
Jule SmeetsFietst Vriendelijk omdat fiets reeds meerdere jaren met de groene dopjes maar was nog niet aangemeld en vind het hoog tijd worden dat we iets doen tegen die groep sportverdwazers wat het zo langzamer .. ”

Meer leden »

Foto Matthijs Helmink
Matthijs HelminkFietst Vriendelijk omdat het vanzelfsprekend is!”

Meer leden »

Foto Michiel van den Brink
Michiel van den BrinkFietst Vriendelijk omdat Ik al heel lang op zoek was naar groene ventieldopjes en ze nu eindelijk hier heb gevonden! :-)”

Meer leden »

Foto Jesse Linssen
Jesse LinssenFietst Vriendelijk omdat Ik verbaas me enorm over collega-fietsers die niks zeggen als je ze op een verlaten weggetje tegenkomt. Laten we wat vriendelijker voor elkaar zijn.”

Meer leden »

Foto Tjebbe Hepkema
Tjebbe HepkemaFietst Vriendelijk omdat We met z'n allen fietsen”

Meer leden »

Nieuwste leden

  • Foto Mieke Sweekhorst
  • Foto Willem Haasnoot
  • Foto wil moors
  • Foto R.C.M.G van Rijt
  • Foto Kirsten van Os
  • Foto Erik Brunenberg

Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, string given in /var/www/vhosts/ikfietsvriendelijk.nl/httpdocs/include/db/db_close.php on line 8