Shop

Op deze pagina kunt u artikelen aanschaffen van Ik Fiets Vriendelijk. Met alle artikelen die u hier aanschaft steunt u on ze stichting! De betaling wordt uitgevoerd door de Omnikassa van de Rabobank, u kunt betalen met IDEAL, creditcards en Mini Tix.

Wilt u LID WORDEN en met groende ventieldopjes fietsen klik dan HIER!
€ 0,00 x
 
 
Groene dopjes (Frans ventiel) incl. nieuw lidmaatschap
Groene dopjes (Frans ventiel) incl. nieuw lidmaatschap Een setje van 2 groene fietsdopjes samen met een unieke code waarmee je je kan registreren op deze website. (Incl. 21% BTW) € 3,20
 
 
Groene dopjes (auto ventiel) incl. nieuw lidmaatschap
Groene dopjes (auto ventiel) incl. nieuw lidmaatschap Een setje van 2 groene fietsdopjes samen met een unieke code waarmee je je kan registreren op deze website. (Incl. 21% BTW) € 3,20
 
 
Wielershirt Ik Fiets Vriendelijk
Wielershirt Ik Fiets Vriendelijk UITVERKOOP Van € 38.50 voor € 25.00!!

Laat nu met dit wielershirt van het merk Bio Racer zien dat u een vriendelijke fietser bent en dat u onze stichting steunt! Een strak ontwerp met dank aan Cuijpers Design.

Het shirt is heeft een perfect uitgekiende bodyfit snit met aeroshape mouwen en het daaraan verbonden draagcomfort is voor deze fietscategorie dan ook van zeer groot belang. Door voor dit zomershirt van een optimaal ventilerend UV beschermend stof gebruik te maken is het ook zeer snel droog. Voorzien van drie achterzakke en afgewerkt met een lange vergrendelbare rits.   
Een bijpassend broekje? Dat kan en klik hier!!
Maten: S-XXL. (Ruilen, maten etc. klik hier voor extra informatie)
 
€ 25,00 x
Maat 1
 
 
Fiets Vriendelijk Fiets Verlicht!
Fiets Vriendelijk Fiets Verlicht! UITVERKOOP! Van € 7,50 voor € 5,00
Op je racefiets en mountainbike heb je natuurlijk standaard geen verlichting. Toch voor de late trainingsuurtjes of dagen met slecht zicht ben je in Nederland verplicht fietsverlichting te dragen. Daarom deze handige lampjes. Licht van gewicht en simpel te monteren als ze even nodig zijn. Handig voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!

Met deze verlichting fiets je niet alleen verlicht, maar je steunt ons initiatief ook nog eens!
€ 5,00 x
 
 
Ik Fiets Vriendelijk Velgenstickers
Ik Fiets Vriendelijk Velgenstickers Laat nu nog duidelijker zien dat jij een vriendelijke fietser bent en rijd met deze velgenstickers van Ik Fiets Vriendelijk. Samen met onze vrienden uit Belgie van fietsstickers.be hebben wij deze professionele velgenstickers geproduceerd.
Een set bestaat uit 4 stickers, 2 voor elk wiel plus één reserve sticker. De sticker heeft een hoogte van 1,5 cm en een breedte van 9.6 cm.
Met deze stickers laat u niet alleen zien dat u een vriendelijke fietser bent, maar u steunt met de aanschaf ook nog eens onze stichting!
€ 4,95 x
 
 
Losse dopjes Frans ventiel
Losse dopjes Frans ventiel Al lid van Ik Fiets Vriendelijk, maar de groene dopjes verloren/versleten of je wilt de dopjes op meerdere fietsen? Als lid van Ik Fiets Vriendelijk kun je de groene dopjes los bestellen (per 2 natuurlijk) voor € 1,80 inclusief verzendkosten!!
U dient op de site ingelogd te zijn om deze dopjes te kunnen bestellen.
Inloggevens kwijt? Geen probleem, neem even contact op met info@ikfietsvriendelijk.nl.
€ 1,80
 
 
Losse dopjes Auto ventiel
Losse dopjes Auto ventiel Al lid van Ik Fiets Vriendelijk, maar de groene dopjes verloren/versleten of je wilt de dopjes op meerdere fietsen? Als lid van Ik Fiets Vriendelijk kun je de groene dopjes los bestellen (per 2 natuurlijk) voor € 1,80 inclusief verzendkosten!!
U dient op de site ingelogd te zijn om deze dopjes te kunnen bestellen.
Inloggevens kwijt? Geen probleem, neem even contact op met info@ikfietsvriendelijk.nl.
€ 1,80
 
 

Uw gegevens

Voornaam
Tussenvgsl
Achternaam
Naam
Straat nr.
PC & Plaats
Telefoon
E-mail
Bevestig e-mail
 
Hier komt een samenvatting van uw bestelling.
 
Ik ga akkoord bovenstaande bestelling *
 Nieuwste leden

  • Foto Omloop Math Salden
  • Foto Hans van Emmerik
  • Foto Thomas Eeren
  • Foto Reinier Hamming
  • Foto Wim Ooms
  • Foto Mario Creemers